Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Piz­za met moz­za­rel­la en broc­co­li

  • hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 840 kcal voedingswaarden
    • 20 min bereiden
    • 15 min wachten
(17)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het vegetarische hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: panklare broccoliroosjes, mix voor pizzabodem, olijfolie extra vierge, mozzarella, zongedroogde tomaten in olie en Italiaanse kruiden Italiaans hoofdgerecht 2 personen 840 kcal
3 17

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Oven voorverwarmen op 225 °C. Broccoliroosjes in de lengte halveren. In pan met ruim water en 1/2 tl zout broccoli in 2 min. beetgaar koken. Broccoli in vergiet afspoelen met koud stromend water. Broccoli laten uitlekken en met keukenpapier droogdeppen. Pizzadeeg met 1 el olie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Deeg in 2 stukken verdelen en op met bloem bestoven aanrecht uitrollen tot dunne, ronde lappen. Deeglappen op ingevette bakplaat leggen en dun met olie bestrijken. Mozzarella erover verdelen en broccoli met zongedroogde tomaten ertussen leggen. Kruiden en zout en peper naar smaak erover strooien en rest van olie erover sprenkelen. In midden van oven pizza's in 15 min. knapperig bruin en gaar bakken. Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 840 kcal
  • Eiwit 29 g
  • Vet 41 g
  • Koolhydraten 90 g
Tags