Piz­za met moz­za­rel­la en broc­co­li

  • hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 840 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 20

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Oven voorverwarmen op 225 °C. Broccoliroosjes in de lengte halveren. In pan met ruim water en 1/2 tl zout broccoli in 2 min. beetgaar koken. Broccoli in vergiet afspoelen met koud stromend water. Broccoli laten uitlekken en met keukenpapier droogdeppen. Pizzadeeg met 1 el olie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Deeg in 2 stukken verdelen en op met bloem bestoven aanrecht uitrollen tot dunne, ronde lappen. Deeglappen op ingevette bakplaat leggen en dun met olie bestrijken. Mozzarella erover verdelen en broccoli met zongedroogde tomaten ertussen leggen. Kruiden en zout en peper naar smaak erover strooien en rest van olie erover sprenkelen. In midden van oven pizza's in 15 min. knapperig bruin en gaar bakken. Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 840 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.