Pesto­piz­za met peul­tjes en pa­pri­ka

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 825 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 ºC. Pizzadeeg met olie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Pizzadeeg over ingevette bakplaat verdelen. Peultjes schoonmaken, halveren en in 5 min. beetgaar koken en afgieten. Mozzarella laten uitlekken. Mozzarella en paprika's in stukjes snijden. Pesto over pizzabodem uitstrijken. Peultjes en paprika erover verdelen. Mozzarella over pizza strooien. Pizza in midden van oven in 25 min. gaarbakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 825 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.