Pes­to­spa­ghet­ti met ru­co­la en kro­kan­te ham

(193)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 193

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Leg de plakken ham in een droge koekenpan en bak ze in 5 min. op een laag vuur krokant. Breek de ham daarna in stukken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rucola doormidden.
  2. Bewaar enkele eetlepels kookvocht, giet de spaghetti verder af. Roer de pesto om met het kookvocht en schep hem met de rucola door de spaghetti. Verdeel de pasta over borden en leg de stukken ham erop.

combinatietip:

Lekker met gegrilde courgette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pestospaghetti met rucola en krokante ham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pes­to­spa­ghet­ti met ru­co­la en kro­kan­te ham

1
1
  • 200 g rauwe ham

Leg de plakken ham in een droge koekenpan en bak ze in 5 min. op een laag vuur krokant. Breek de ham daarna in stukken.

2
2
  • 400 g spaghetti
  • 75 g rucola

Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rucola doormidden.

3
3
  • 100 g groene pesto

Bewaar enkele eetlepels kookvocht, giet de spaghetti verder af. Roer de pesto om met het kookvocht en schep hem met de rucola door de spaghetti.

4
4

Verdeel de pasta over borden en leg de stukken ham erop.

combinatietip:

Lekker met gegrilde courgette.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.