Tar­taartje met roer­ge­bak­ken bleek­sel­de­rij

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 1 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelen in ca. 10 min. gaarkoken. Tartaartje bestrijken met curry ketchup en in 1 el olie in 3-4 min. per kant bruin en rosé of net gaar bakken.In wok rest van olie verhitten en bleekselderij met kerriepoeder en tijm 2 min. roerbakken. Ui erdoor scheppen en nog 2 min. roerbakken. Scheutje water en wat zout toevoegen. Bleekselderij in nog 4-5 min. zachtjes gaarstoven. Tartaartje op bord leggen. Scheutje water bij bakvet schenken en al roerend aan de kook brengen. Tartaartje met bleekselderij en gekookte aardappels op bord scheppen. Jus over aardappels scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.