Pap­par­del­le met pad­de­stoe­len en ham

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 85

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan olie verhitten en champignons op matig vuur in 10 min. gaarbakken, af en toe omscheppen. In steelpan crème fraîche verwarmen. Bouillonpoeder en kaas erdoor roeren en blijven roeren tot kaas gesmolten is. Kaassaus op smaak brengen met wat peper en eventueel zout. Intussen pappardelle beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Hamreepjes en peterselie door champignons scheppen en 1 min. meebakken. Pappardelle afgieten. Champignons erdoor scheppen. Pasta over vier diepe borden verdelen en kaassaus erop scheppen. Lekker met een salade van eikenbladslamelange en tomaten.

Tip:

Vervang voor een pasta zonder vlees de ham door geroosterde hazelnoten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 955 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.