Zalm met romige paprikasaus

635 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(42)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 1 liter, ingevet

  • staafmixer of keukenmachine


2006 week 04-05 - 2006 week 04-05

Aan de slag

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, halveren en in 20 min. gaarkoken. Zalmfilet in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Intussen paprika's laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer paprika's pureren. Crème fraîche erdoor roeren. Tuinerwten volgensgebruiksaanwijzing koken. Crème fraîche-paprikasaus in steelpan zacht verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Zalm met saus, aardappels en tuinerwten serveren.

Wat vond je van dit recept?

Zalm met romige paprikasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig