Tui­n­erw­ten­stamp­pot­je met blauw­a­der­kaas

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels in kleine stukken snijden en in weinig water met zout 15 minuten koken. Intussen kaas ontkorsten en in blokjes van 1/2 cm snijden. Tuinerwten aan aardappels toevoegen en nog 3 minuten meekoken. Afgieten, deel van kookvocht opvangen. Aardappels met crème fraîche en eventueel wat kookvocht tot smeuïge puree stampen. Tuinkers en kaas erdoor scheppen, op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.