Vis­sticks met wor­tel­tjes en dop­erw­ten

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen en frites afbakken volgens aanwijzing op verpakking. Worteltjes en doperwtjes in 10-12 min. gaarkoken. Margarine in koekenpan verhitten en vissticks 8 min. bakken, halverwege keren. Intussen augurkjes fijnsnijden en peterselie fijnknippen. Augurk en peterselie door mayonaise roeren. Vissticks, frites, worteltjes en doperwtjes over vier borden verdelen en mayonaise ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.