Ka­bel­jauw­bur­ger met mos­terd­may­o­nai­se

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225° C en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kabeljauwburgers 12 min. bakken. Peterselie fijnknippen. Mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar roeren. Worteltjes met zout en een mespuntje suiker op smaak brengen en met peterselie omschudden. Visburgers met mosterdmayonaise, frites en worteltjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 830 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.