Vis-maal­tijd­sa­la­de

Met mosselen, rivierkreeftjes en roze garnalen.

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Met mosselen, rivierkreeftjes en roze garnalen. 4 personen
3 64

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de worteltjes met de doperwten in 10-12 min. gaar, giet en spoel af. Laat afkoelen. Snijd de bosui in ringetjes.
  2. Meng de rivierkreeftjes met de mosselen, garnalen, de helft van de bosui en de cocktailsaus. Meng de aardappelsalade met de wortel en de doperwten en de rest van de bosui.
  3. Verdeel de sla over een grote schaal. Schep de aardappel-vissalade naast elkaar op een mooie manier (bijvoorbeeld in strepen of in bollen).

combinatietip:

Lekker met toast of stokbrood.

video

Gar­na­len pel­len

Instructievideo - 00:36 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 45 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 1.745 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 52-01

Vis-maaltijdsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis-maal­tijd­sa­la­de

1
1
  • 350 g worteltjes en doperwten panklaar
  • 3 bosuitjes

Kook de worteltjes met de doperwten in 10-12 min. gaar, giet en spoel af. Laat afkoelen. Snijd de bosui in ringetjes.

2
2
  • 100 g rivierkreeftjes
  • 150 g gekookte mosselen
  • 125 g roze garnalen
  • 8 el cocktailsaus met Schotse whisky

Meng de rivierkreeftjes met de mosselen, garnalen, de helft van de bosui en de cocktailsaus.

Garnalen pellen

Instructievideo

00:36 min.

3
3
  • 1 kg aardappelsalade
  • 100 g eikenbladslamelange

Meng de aardappelsalade met de wortel en de doperwten en de rest van de bosui. Verdeel de sla over een grote schaal.

4
4

Schep de aardappel-vissalade naast elkaar op een mooie manier (bijvoorbeeld in strepen of in bollen).

combinatietip:

Lekker met toast of stokbrood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.