Pas­ta­sa­la­de met wil­de ro­ze zalm

Ook koud heerlijk!

(178)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Ook koud heerlijk! 4 personen
3 178

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng in een ruime pan water aan de kook en kook de farfalle 5 min. Voeg de tuinerwten met worteltjes toe, breng het geheel al roerend weer aan de kook. Laat nog 6 min. doorkoken. Giet de pasta met tuinerwten en worteltjes af in een vergiet en spoel ze onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
  2. Neem de roze zalm uit het blik, vang het vocht op. Meng het zalmvocht met de pestodressing. Snijd de courgette in reepjes en halveer de tomaatjes. Meng in een kom de courgette, cherrytomaten en de dressing door de pasta met erwten en wortels en breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 30-31

Pastasalade met wilde roze zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met wil­de ro­ze zalm

1
1
  • 300 g farfalle

Breng in een ruime pan water aan de kook en kook de farfalle 5 min.

2
2
  • 300 g tuinerwten en wortelen

Voeg de tuinerwten met worteltjes toe, breng het geheel al roerend weer aan de kook. Laat nog 6 min. doorkoken.

3
3

Giet de pasta met tuinerwten en worteltjes af in een vergiet en spoel ze onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

4
4
  • 213 g wilde roze zalm
  • 100 g Italiaanse pesto-dressing

Neem de roze zalm uit het blik, vang het vocht op. Meng het zalmvocht met de pestodressing.

5
5
  • 1 courgette
  • 250 g cherrytomaten

Snijd de courgette in reepjes en halveer de tomaatjes.

6
6

Meng in een kom de courgette, cherrytomaten en de dressing door de pasta met erwten en wortels en breng op smaak met peper en zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.