Su­ri­mi met cock­tail­saus en man­go

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de bosuitjes in ringetjes, knip de bieslook fijn en snijd de surimi en stukjes. Meng met de cocktailsaus in een kom. Breng op smaak met tabasco. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Leg de plakjes dakpansgewijs in een cirkel op bordjes. Verdeel de veldsla er zo over dat de mango nog net zichtbaar is en schep de salade erop.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 44-45

Surimi met cocktailsaus en mango

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Su­ri­mi met cock­tail­saus en man­go

1
1
  • 3 bosuitjes
  • 10 sprietjes bieslook
  • 225 g surimisticks
  • 4 el cocktailsaus met Schotse whisky
  • 3 druppels tabasco

Snijd de bosuitjes in ringetjes, knip de bieslook fijn en snijd de surimi en stukjes. Meng met de cocktailsaus in een kom. Breng op smaak met tabasco.

2
2
  • 2 mango's

Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Leg de plakjes dakpansgewijs in een cirkel op bordjes.

3
3
  • 40 g veldsla

Verdeel de veldsla er zo over dat de mango nog net zichtbaar is en schep de salade erop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.