Kalfs­en­tre­co­te met fij­ne groen­ten

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Tomaat ontvellen en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in miniblokjes snijden. In pan olie verhitten en spek even bakken. Ui, courgette, kruiden, zout en peper toevoegen en groenten afgedekt 15 min. gaarsmoren. Tomaat erdoor scheppen en mengsel tot gebruik gekoeld bewaren.
  2. Entrecotes met zout en peper inwrijven en in boter in 2-3 min. per kant rosé bakken. Intussen groenten opnieuw zachtjes verwarmen. Entrecotes uit pan nemen en warmhouden. Azijn en fond door bakvet roeren en op hoog vuur tot jus laten inkoken. Jus door groenten roeren. Entrecotes en groenten over vier borden verdelen. Lekker met pasta en stevige haricots verts gerold in spek (diepvries, Feestproduct van AH Excellent*).

Tip:

*Speciaal voor de feestdagen, tijdelijk verkrijgbaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.