Kalfs­en­tre­co­te met ca­mem­bert

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan aardappelschijfjes met ca. 20 gram boter goudbruin bakken. Intussen grill op hoogste stand voorverwarmen. Ovenschaal invetten. Camembert in plakjes snijden. Entrecotes bestrooien met zout en peper. Tuinerwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan rest van boter verhitten. Hierin entrecotes in ca. 5 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Entrecotes in ovenschaal leggen, camembert erover verdelen en onder grill laten smelten. Serveren met aardappelschijfjes en tuinerwten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.