Ge­gril­de kalfs­en­tre­co­te met sa­lie­bo­ter

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 620 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • plasticfolie
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Salieblaadjes fijnhakken. Limoen uitpersen. In kommetje boter, salie, limoensap, zout en peper door elkaar roeren. Boter in baan op folie leggen en tot rolletje vormen. Kruidenboter ca. 30 minuten in koelkast laten opstijven.
  2. Vlees met keukenpapier droogdeppen. Entrecotes op barbecue of in grillpan in 2-3 minuten per kant rosé bakken. Vlees met zout en peper bestrooien. Kruidenboter in 8 plakjes snijden. Op elke entrecote plakje kruidenboter leggen. Lekker met gepofte aardappel (met rest van kruidenboter) en een groene salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 520 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.