No­ri­sa­la­de met avo­ca­do

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Norivellen in droge koekenpan in 30 sec. aan beide zijden krokant roosteren tot vel heldergroen van kleur wordt. Norivellen laten afkoelen en in grove repen scheuren. In droge koekenpan sesamzaad kort roosteren en laten afkoelen. Avocado in plakken snijden en met helft van limoensap besprenkelen. Rest van limoensap en sesamolie tot dressing kloppen, op smaak brengen met zout en peper. Eikenbladsla met dressing omscheppen. Surimi, avocado en norirepen erover verdelen. Salade met sesamzaad bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.