Au­stra­li­sche sa­la­de met avo­ca­do

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Avocadoblokjes omscheppen met 2 el limoensap. Peperreepjes, sesamolie, sherry en sojasaus tegen de kook aan brengen. Van vuur af knoflook, limoenrasp en rest van limoensap erdoor roeren. Mihoen in vergiet laten uitlekken en overdoen in kom. Avocado en warme dressing erdoor scheppen. Munt en noten erover strooien. Direct serveren.

video

Avo­ca­do schil­len

Instructievideo - 00:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Australië

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.