Kool­vis met broc­co­li

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli in kleine roosjes verdelen, stelen in korte reepjes snijden. Broccoli en steeltjes ieder apart in 5 min. beetgaar koken. Spaghetti volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken en afgieten. Intussen grillpan verhitten. Bevroren koolvis aan iedere kant met mengsel van 1 el olie, 1 teentje knoflook en zout en peper bestrijken. Vis op hoog vuur in 10 min. gaargrillen, halverwege keren. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten. Ansjovis en broccolisteeltjes 2 min. zachtjes bakken. Broccoliroosjes met rest van knoflook toevoegen en geheel kort roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broccolimengsel door spaghetti scheppen. Vis met plakjes citroen over vier borden verdelen, spaghetti ernaast leggen. Gerecht met kaas bestrooien.

Tip:

prijs per persoon 1.50 (in oktober 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.