Me­di­ter­ra­ne spa­ghet­ti

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
2 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Steel in stukken snijden. Ui pellen en snipperen. Ansjovis laten uitlekken. In braadpan olie verhitten. Ui en ansjovis 2 min. zacht fruiten en roeren tot ansjovis uit elkaar valt. Broccoli in weinig water met zout in 6 min. beetgaar koken. Koolvis bij ui-ansjovismengsel in pan leggen en afgedekt in ca. 7 min. bijna gaar stoven. Saus erbij schenken en nog even meeverwarmen. Spaghetti serveren met vis, saus en broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.