Thai­se ros­bief­rol­le­tjes met bos­ui en ko­ri­an­der

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais bijgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel
  • keukentouw

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Peen julienne in zeef overgieten met kokend water. Laten uitlekken en afkoelen. Bosui en koriander door peen julienne mengen. Rosbieflapjes uitspreiden en aan beide kanten bestrijken met currypasta. Wortelmengsel erop leggen en vlees stevig oprollen. Rolletjes vastbinden met stukje keukentouw en op schaaltje leggen.
  2. In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en rosbiefrolletjes rondom bruinbakken. Vissaus erover sprenkelen en even meewarmen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.