Ja­pan­se ros­bief­rol­le­tjes

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans hoofdgerecht 2 personen
3 128

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Komkommer wassen en in plakjes snijden. In kom komkommer en dressing door elkaar scheppen. In pan ruim water aan de kook brengen. Paprika schoonmaken, wassen en in lengte in 8 reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken. 2 Bosuitjes in lengte halveren, rest in ringetjes snijden. Aan korte zijde van elk plakje rosbief 2 reepjes paprika en 1 stukje bosui leggen. Plakjes oprollen en vaststeken met cocktailprikker. Van vuur af mie aan kokend water toevoegen en ca. 4 minuten laten staan. In zeef laten uitlekken.In koekenpan olie verhitten en rosbiefrolletjes in 3 à 4 minuten rondom bruin bakken. Bestrooien met zout en peper. Op bord scheppen en met scherp mes schuin doormidden snijden. Aan bakvet 1 eetlepel water, sojasaus en sherry toevoegen en aanbaksels losroeren.Mie over twee borden verdelen. Rosbiefrolletjes ernaast leggen. Saus erover en ernaast schenken. Komkommer ernaast scheppen en ringetjes bosui erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.