Kogelbiefstuk met portjus

775 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(29)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 nr. 09 - Echt simpel

Aan de slag

  1. Biefstuk aan beide kanten bestrooien met peper. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4-6 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Intussen magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vlees uit pan nemen en(in aluminiumfolie verpakt) warmhouden. Sjalot in bakvet 1 min. bakken. Port bij sjalot schenken en op hoog vuur tot lichtgebonden jus inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. In schaaltje tomaat mengen met kaas en 1 el olie (uit pot) en peterselie. Kogelbiefstuk met portjus, frites en tomatensalade serveren.

Wat vond je van dit recept?

Kogelbiefstuk met portjus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig