Bief­stuk met mos­terd­saus en fri­tes

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaat en dressing door veldsla mengen. Biefstuk bestrooien met peper. In koekenpan met boter in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé bakken. Magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Biefstuk op warm bord leggen (onder aluminiumfolie). Mosterd, 1 el water en crème fraîche door bakvet roeren en 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade, frites en biefstuk met saus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 53 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.