Rijst­scho­tel met gar­na­len

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst met tomatenblokjes, zout en 200 ml water aan de kook brengen en in 15 min. gaar koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika 3 min. bakken. Garnalen toevoegen en bakken tot ze roze kleuren. Garnalen bestrooien met grootste deel chili. Tuinerwten volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Room met zout en rest van chili naar smaak losroeren. Garnalen met paprika door rijst scheppen. Rijstschotel met zout op smaak brengen en met erwtjes en zure room serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.