Exo­ti­sche rijst­scho­tel met gem­ber­si­roop

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de perzik overlangs doormidden rond de pit, draai de twee helften los van elkaar en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de Quornstukjes 3 min. Schep de ui en paprika erdoor en bak nog 3 min. Voeg de perzik, ananas en siroop toe. Laat in ca. 3 min. nog even goed warm worden. Serveer met de rijst.

Tip:

Verse ananas is ook lekker in een fruitsalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 94 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.