To­nijn­pak­ket­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 860 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat, ingevet
  • deegroller

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven op 225 °C voorverwarmen. Tonijn laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Tonijn met bosui, tapenade, olijven, zout en peper mengen. Van bladerdeegplakjes twee plakjes halveren. Hele plak plus halve plak op elkaar leggen en samen uitrollen tot vierkant van 15 x 15 cm. Tonijnmengsel over midden van bladerdeeg verdelen. Bladerdeegpunten over tonijnmengsel dichtvouwen. Maak zo nog 3 pakketjes. Pakketjes op ingevette bakplaat in midden van oven in ca. 20 minuten goudbruin bakken. Komkommer wassen en grof raspen. Komkommer 5 min. laten uitlekken en mengen met coleslaw. Tonijnpakketjes serveren met komkommer-coleslaw.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 70 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.