To­nijn­steaks met to­ma­ten­ta­pe­na­de

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 2

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing goudbruin en gaar bakken. In koekenpan rest van olie verhitten en tonijnsteaks 5 min. bakken. Met kaasschaaf komkommer en peen schillen en in dunne plakjes schaven. Groenteplakjes voorzichtig met dressing mengen. Op elke tonijnsteak 1 el tapenade scheppen. Tonijnsteak met aardappelschijfjes en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.