Kip­fi­let in bo­ter-ci­troen­saus

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 6 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Citroen uitpersen. Kipfilet met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Overtollige bloem eraf schudden. In ruime koekenpan helft van boter verhitten. Kiphaasjes 3 min. op hoog vuur bakken, halverwege keren. Vuur laag draaien en rest van boter toevoegen. Citroensap erbij schenken en kip met deksel op pan nog 4 min. laten garen, tot kip gaar is en citroensap gebonden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.