Bief­stuk met sa­lie­jus en ra­vi­o­li

(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 95

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Met koksmes courgette overlangs halveren, helften in plakjes snijden. In ruim kokend water met zout ravioli 3 min. zachtjes koken. Courgettestukjes toevoegen en nog 3-4 min. koken tot ravioli beetgaar is. Intussen in koekenpan boter verhitten en biefstukken afhankelijk van gewenste gaarheid in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rood of rosé bakken. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt warmhouden. Vuur hoog zetten en aanbaksels losroeren met wijn, salie en bouillonpoeder. Jus iets inkoken. Ravioli-courgettemengsel in vergiet laten uitlekken en over twee borden verdelen. Biefstuk ernaast leggen en met saliejus overgieten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.