Ra­vi­o­li ros­si met kalfs­oes­ter en sa­lie­jus

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim water met wat zout aan de kook brengen. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Kalfsoesters inwrijven met peper. In diepe koekenpan boter en olie verhitten en kalfsoesters in 5 min. rondom bruin en vanbinnen rosé bakken. Vlees op bord leggen, bestrooien met zout en onder aluminiumfolie warmhouden. Salie en knoflook door bakvet roeren en 1-2 min. zachtjes bakken. Balsamicoazijn erdoor roeren en snel laten verdampen. Marsala toevoegen en op hoog vuur iets laten inkoken, tot lichtgebonden jus. Ravioli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Voorzichtig afgieten en door saliejus scheppen. Ravioli over twee borden verdelen en bestrooien met pijnboompitten. Kalfsoesters ernaast leggen. Lekker met rucolasalade met artisjokharten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.