To­nijn­steak met ro­mi­ge drie­pe­per­saus

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Steel schillen en in stukjes snijden. In wok 4 el olie met ui 2 min. verhitten. Broccoli en steel toevoegen en 4 min. roerbakken. Tonijn met rest van olie bestrijken en met zout en peper bestrooien. In grillpan of droge koekenpan tonijnsteaks in ca. 3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen of bakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. In steelpan roomkaas verwarmen. Tonijnfilets met broccoli, pasta en pepersaus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.