Ro­mi­ge aard­ap­pe­len met rood­baars­fi­let

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 595 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Bosuitjes in dikke ringen snijden. Roodbaars in 4 stukken verdelen. In ingevette ovenschaal roodbaars, tomaatjes en bosui leggen. Met zout en peper bestrooien en met olie besprenkelen. Schaal in midden van oven zetten en vis in 15 min. gaarbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Aardappelschijfjes in 5 min. gaarkoken, afgieten en roomkaas erdoor scheppen. Aardappels met roomkaas al omscheppend 2 min. verwarmen. Sla met dressing mengen. Roodbaars met tomaatjes, romige aardappelen en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.