Groen­te­bur­gers met pe­per­spi­na­zie

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoonborstelen en in 15 min. in schil gaar koken. In koekenpan 3 el olie verhitten en burgers in 5 min. gaar en goudbruin bakken. In wok rest van olie verhitten en spinazie beetje bij beetje roerbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roer de roomkaas door spinazie en 1 min. meeverwarmen. Groenteburgers met peperspinazie en aardappelen serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.