Ro­mi­ge to­ma­ten­pas­ta met Par­ma­ham

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 72

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Parmaham in droge koekenpan in 3 min. krokant bakken. Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. Tomaatjes wassen en halveren. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roomkaas door ui roeren en 2 min. meewarmen. Tomaatjes erdoor scheppen en nog 1 min. verwarmen. Penne en saus over vier borden verdelen. Krokante ham erboven verkruimelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.