Hollandse groentesoep met balletjes

605 kcal

30 min. bereiden

2.8/5

(69)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 02-03 - 2005 week 02-03

Aan de slag

  1. Peterselie fijnhakken. Rundergehakt met zout, peper en helft van peterselie mengen. Kleine gehaktballetjes draaien. Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. In soeppan olie verhitten en groente en aardappels 3 min. bakken. Tomatenblokjes, 1 liter water en rundvleessoep toevoegen en geheel aan de kook brengen. Gehaktballetjes toevoegen en soep 10 min. zachtjes laten koken. Brood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Rest van peterselie door soep roeren. Met kaas-uienstokbrood serveren.

Wat vond je van dit recept?

Hollandse groentesoep met balletjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig