Hol­land­se groen­te­soep met bal­le­tjes

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peterselie fijnhakken. Rundergehakt met zout, peper en helft van peterselie mengen. Kleine gehaktballetjes draaien. Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. In soeppan olie verhitten en groente en aardappels 3 min. bakken. Tomatenblokjes, 1 liter water en rundvleessoep toevoegen en geheel aan de kook brengen. Gehaktballetjes toevoegen en soep 10 min. zachtjes laten koken. Brood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Rest van peterselie door soep roeren. Met kaas-uienstokbrood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.