To­nijn­tos­ti's met ro­mi­ge groen­te­soep

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Tomaatjes halveren en met helft van olie besprenkelen. Knoflook pellen, snipperen en over tomaatjes verdelen. Tomaatjes ca. 15 min. in oven roosteren. In soeppan rest van olie verhitten en roerbakmix 2 min. bakken. Soepbasis toevoegen en geheel aan de kook brengen. Tonijn met saus en kaas over helft van brood verdelen en met rest van brood afdekken. Brood in koekenpan of tostiapparaat goudbruin bakken. Soep op smaak brengen met zout en peper en over vier diepe borden verdelen. Geroosterde tomaatjes in soep leggen. Soep met tosti's serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.