Ro­mi­ge avo­ca­do met gar­na­len

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 85

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Avocado's halveren, pit verwijderen en uithollen. Uitgeholde avocadoschillen bewaren. Vruchtvlees fijnprakken met finesse en cayennepeper. Knoflook pellen en boven avocadomengsel uitpersen. Met zout en peper op smaak brengen. Uitgeholde avocado's met roommengsel vullen. Garnalen over avocado's verdelen. Brood roosteren, diagonaal doorsnijden en bij avocado's serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.