Nec­ta­ri­nes met ham­mous­se

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Nectarines halveren en pitten verwijderen. Van ham 1 plakje in fijne reepjes snijden. Van hazelnoten 8 bewaren voor garnering. Rest van noten in keukenmachine fijnmalen. Rest van ham, finesse, mayonaise en peterselie toevoegen en pureren. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Nectarines vullen met flinke toef hammousse. Over vier borden verdelen en garneren met reepjes ham en achtergehouden hazelnoten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.