Ro­mi­ge ap­pel-pe­ren­saus met ka­nee­lijs

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appels en peren schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In magnetronschaal appels en peren met suiker afgedekt 5 min. verhitten op vol vermogen (700 watt). Tussentijds 2 keer doorroeren. Met staafmixer peren-appelmengsel pureren. Finesse door appel-perensaus roeren en over 4 diepe borden verdelen. Saus iets laten afkoelen. In midden van elk bord flinke bol kaneelijs scheppen. Garneren met suikerparels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.