Pe­ren met si­naas­ap­pel­bo­ter

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 415 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de boter in een kom. Rasp de oranje schil van de handsinaasappel en pers de vrucht uit. Meng de rasp, het kaneel en de suiker door de boter. Schil de peren en halveer ze in de lengte. Verwijder het klokhuis en leg in een ovenschaal. Besprenkel met het sinaasappelsap en vul met de sinaasappelboter. Bak ca. 15 min. in de oven. Schep op 4 bordjes 2 peren en 1 bol vanille roomijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.