Wok­scho­tel met bam­boe­scheu­ten

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Hamlappen in stukjes snijden en met sojasaus in kom doen. Knoflook pellen, boven vlees uitpersen en goed mengen. Vlees 10 min. marineren. Peultjes schoonmaken. Bamboescheuten laten uitlekken. In wok olie verhitten en vlees met marinade 5 min. roerbakken. Peultjes en bamboescheuten toevoegen en 3 min. meebakken. Vleesschotel met rijst en rijsttafelmix serveren. Lekker met komkommersalade en ketjapdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.