Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Ha­ver­mout­muf­fins met da­dels

  • nagerecht
  • 12 stuks
  • 125 kcal voedingswaarden
    • 10 min bereiden
    • 20 min wachten
(63)waardeer
Een lekker wereldkeuken recept. Het vegetarische nagerecht bevat de volgende ingrediënten: havermout, melk, gewelde dadels zonder pit, bloem, bakpoeder, donkere basterdsuiker, ei en gesmolten roomboter Wereldkeuken nagerecht 12 stuks 125 kcal
3 63

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Havermout met melk in kom mengen. Dadels in stukjes snijden. In kom bloem, bakpoeder, donkere suiker en dadels en mespunt zout goed mengen en door havermoutmengsel roeren. In andere kom ei met boter losroeren. Eimengsel door rest mengen. Beslag in vorm scheppen. Muffins in midden van oven in ca. 20 min. gaar en bruinbakken. In vorm laten afkoelen.

Nabereiden

Resterende muffins na afkoelen in goed afgesloten trommel bewaren.

video

Cup­ca­kes ma­ken

Kookles interactief - 00:44 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • Energie 125 kcal
  • Eiwit 2 g
  • Vet 5 g
  • Koolhydraten 17 g
Tags