Ha­ver­mout­muf­fins met da­dels

  • nagerecht
  • 12 stuks
  • 125 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(66)waardeer
nagerecht 12 stuks
3 66

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet

Bereiden

  1. Oven voorverwarmen op 200 ºC. Havermout met melk in kom mengen. Dadels in stukjes snijden. In kom bloem, bakpoeder, donkere suiker en dadels en mespunt zout goed mengen en door havermoutmengsel roeren. In andere kom ei met boter losroeren. Eimengsel door rest mengen. Beslag in vorm scheppen. Muffins in midden van oven in ca. 20 min. gaar en bruinbakken. In vorm laten afkoelen.
  2. Resterende muffins na afkoelen in goed afgesloten trommel bewaren.
video

Cup­ca­kes ma­ken

Kookles interactief - 00:44 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 44-45

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.