Ha­ver­mout­muf­fins met da­dels

  • nagerecht
  • 12 stuks
  • 125 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 12 stuks
3 69

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen
Keukenspullen
  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet

Bereiden

  1. Oven voorverwarmen op 200 ºC. Havermout met melk in kom mengen. Dadels in stukjes snijden. In kom bloem, bakpoeder, donkere suiker en dadels en mespunt zout goed mengen en door havermoutmengsel roeren. In andere kom ei met boter losroeren. Eimengsel door rest mengen. Beslag in vorm scheppen. Muffins in midden van oven in ca. 20 min. gaar en bruinbakken. In vorm laten afkoelen.
  2. Resterende muffins na afkoelen in goed afgesloten trommel bewaren.
video

Cup­ca­kes ma­ken

Kookles interactief - 00:44 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.