Fo­rel met ci­troen en kap­per­tjes

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Citroen schoonboenen, schil raspen en vrucht in plakjes snijden. In diep bord bloem mengen met zout en peper. Forellen door bloem wentelen en overtollig bloem eraf schudden. Buikholte van forellen met peper en zout bestrooien en vullen met citroenrasp, peterselie en kappertjes. Aardappels volgens gebruiksaanwijzing poffen in magnetron. In ruime koekenpan boter verhitten en forellen in 6-7 min. per kant lichtbruin en gaar bakken. Aardappels in theedoek warmhouden en groentemix op vol vermogen ca. 5 min. verwarmen in magnetron. Intussen op elk bord forel leggen en garneren met citroen. Aardappel ernaast leggen, opensnijden en vullen met saus (uit verpakking). Groentemix ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 839 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 38 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.