Po­faard­ap­pel met roer­bak­groen­ten en vis

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.