Pas­tei­tjes met ve­ge­ta­ri­sche ra­gout

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. In steelpan ui 2 min. in 25 g boter zacht fruiten. Quornstukjes toevoegen en 3 min. meebakken. Quornstukjes uit pan nemen en bewaren. Rest van boter toevoegen en laten smelten. Bloem in pan strooien en roeren tot bal ontstaat. Bouillon in gedeelten erbij schenken, goed blijven roeren en aan de kook brengen. Al roerende finesse voor koken erbij schenken. Quornstukjes terug in pan doen en geheel zacht verwarmen. Intussen oven op 175 ºC voorverwarmen. Pasteibakjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Groentemix in 5 min. in magnetron verhitten (700 Watt). Ragout met zout en peper op smaak brengen. Pasteitjes met ragout en groentemix serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 835 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 57 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.