Stoofpot met braadworst, mosterd en appel

690 kcal

45 min. bereiden

3.5/5

(40)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 nr. 12 - Wijn en spijs

Aan de slag

  1. In braadpan olie verhitten en hierin braadworst rondom bruinbakken. Braadworst uit pan nemen. In bakvet ui 3 min. fruiten. Champignons toevoegen en 5 min. meebakken. Appel, 100 ml water en 1 tl zout toevoegen en aan de kook brengen. Braadworst terug in pan leggen en geheel met deksel op pan in 20 min. gaarstoven. Intussen aardappels in 20 min. gaarkoken, afgieten en droogstomen. Braadworst weer uit pan nemen en warmhouden. Crème fraîche en mosterd door stoofpot roeren. Gerecht op hoog vuur, zonder deksel, in 5 min. enigszins laten inkoken. Braadworst over vier borden verdelen. Aardappels ernaast leggen en saus erover scheppen.

  • algemeenprijs per persoon 1.60 (in oktober 2004)

Wat vond je van dit recept?

Stoofpot met braadworst, mosterd en appel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig