Klets­kop­to­ren­tjes met sor­bet­ijs

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Was en halveer de aardbeien, laat de kroontjes zitten. Maak op 4 bordjes een torentje van kletskop, bolletje ijs, kletskop, bolletje ijs, kletskop en bolletje ijs. Garneer met een aardbei en bestrooi met poedersuiker. Serveer meteen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.