Spa­ghet­ti met ge­ma­ri­neer­de ar­ti­sjok­hart

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Olijven in plakjes snijden. In braadpan olie verwarmen, knoflook erboven uitpersen en 1 min. fruiten. Ansjovis laten uitlekken, toevoegen en al roerende in olie smelten. Artisjokken met marinade toevoegen en meewarmen. Olijven erdoor scheppen. Kaas met kaasschaaf in flinterdunne plakken schaven. Spaghetti afgieten. Artisjokkensaus door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Rucola en kaas erover strooien. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.