Spa­ghet­ti met ar­ti­sjok­ken

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in kleine stukjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. Olijven in plakjes snijden. In braadpan peper in olie fruiten. Tomaten en olijven toevoegen en 5 min.op laag vuur verwarmen. Artisjokken toevoegen. Kaas raspen. Spaghetti met saus mengen en over vier borden verdelen. Met rucola en kaas bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.