Oven­scho­tel met Quorn en cour­get­te

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 545 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal (inhoud 1,5 liter), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. In braadpan fijngehakt in helft van olie 3 min. roerbakken. Tomatenblokjes toevoegen en saus 5 min. laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en courgetteplakjes hierin 3 min. bakken. Knoflook en oregano nog 1 min. meebakken en bestrooien met zout en peper. In ovenschaal laagjes maken van achtereenvolgens brood, courgette en fijngehakt-tomatensaus, eindigen met brood. Kaas erover verdelen en schaal in midden van oven zetten. Gerecht in ca. 30 min. gaar en goudbruin bakken.

Tip:

prijs per persoon 1.80 (in mei 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.